Hur svårt kan det va?

Som ni vet var jag på matchen igår, kan ju säga att det var inte direkt spännande,
0-0..Hammarby hade verkligen problem med att få fram bollen mot mål, men vålisen vår var jätteduktig så det blev ju ingen förlust i alla fall. det spelades mest på fel plan halva, men när det var tio minuter kvar av matchen bestämde de sig för att "Nu kanske vi ska göra något av den här matchen", så de börjar kämpa och fick i alla fall några skott mot mål..Men i det läget sk man ju bara vara glad för att det blev oavgjort..

Fick i alla fall se MIn Bäbis- Anders Svensson, glad för det :D

Haha, de hade spelning på hovet samtidigt så hittade inte ingången först, fick fråga den gulliga polisen om vägen, då gick det bättre.. :P

Haha, men inget knäcker Carros kommentar:
"Hallå, är det där hovet?"
"Carro, kolla upp!"
Där stor den stoora skylten precis ovanför huvudet på henne, "HOVET", Haha, söt du är Gums ;)

Haha, när Ishizaki skulle lägga ett inskast skrek klacken: Solna Tattare!, haha, då skulle pappa varit där, hans favorit jö:P
   Tio minuter in i matchen dog kameran så det blir inte så många bilder, fick fortsätta plåta med Carros mobil, men hon har inte skickat de än, så lägger in mina bilder så länge