Första körningen

Var ute och körde bil igår, eller har ju kört korta streckor förut, men nu var det första riktiga körningen. Körde på en parkering vid min gamla skola, kändes konstigt att vara där, ännu konstigare att köra bil där..
I alla fall, jag var jättenervös i början, men när man väl kom igång var det skitkul! Det svåraste var ju att starta eftersom jag körde en manuell bil, men det fick jag lite grepp om tillslut. Jag tyckte i alla fall att jag var jätteduktig :) 

Idag som ni säkert vet är det ingen skola, så ska snart ut i solen med en tidning och bara njuta av värmen!
Förresten läste ni metro igår?
http://metro.se/se/article/2008/05/28/19/5803-45/index.xml
För er som inte gjorde det, ger jag en andra chans. Tycker att ni ska läsa detta och faktiskt överväga en promenad då och då..

Förresten, vad är det där nya när man skriver en kommentar: Cookie settin time, vad är det förnågot liksom?
S'

bondgård och kalsonger

Har precis kommit hem och käkat..Så nu tar jag tid för att berätta om dagens upplevelser. För det första måste jag säga att jag var jättenervös när jag skulle åka, blev osäker på bussnumret och allt, vilket resulterad i ett nervöst sms till Carro, som hon och nåra skrattade åt, Hm, ursäkta mig då :P Var fullt med elever som skulle med bussen, så fick en sån där riktig amerikansk skolbuss-känsla, och eftersom jag inte kände nån fick man sitta långt fram ensam som en mes :P, och bussen körde ju verkligen ut på landet också..Carro mötte mig precis utanför bussen, men tyvärr gick hennes sällskap precis så fick aldrig träffa dem, men men..

Vi börjar gå mot skolan för att hitta nån lärare och Carro berättar att där borta ligger sjön, och därborta är fåren och kossorna, och jag bara står där helt chockad :O Nä men varför har inte jag fått veta att du går i skolan på en bondgård liksom?!
Sen när vi kom in till det som tydligen var självaste skolan var det mysigt, gemytligt och gulligt, men såg verkligen inte ut som en skola. Riktig kontrast till min skola vid Globen liksom :P

Sen valde jag ju verkligen rätt dag att hälsa på också, de hade nån spexshow på eftermiddagen, askul.. Ganska mycket intärnskämt som jag inte fattade men det gör ju inget, det var ju killar med bara kalsonger som dansade i mellanåt, så där var ju den showen räddad ;) kan ju tänka er det i ett idrottsgymnasium liksom, behöver jag säga mer ;P

Fick blir en glass när man väntade på bussen från Vackstanäs :P, som vanligt med oss, hehe, vi ringde till Einar, men hon hade inget roligt hon ville berätta om så de va synd :(
En jätterolig dag i alla fall, och tillbaka dit ska man ju en dag :P Hehe

Alltid du Carro, du är bäst och kommer alltid att vara, <3

S'


tävling






Vinn  en plåtning, gå in på

http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html?_tmp=2f6ed64bc112e9e908d8679f0f1d5af0c7510b48

och läs vidare
S'



25 grader

Ska snart iväg till Carros skola bara för att hälsa på och se hur det är, så skriver bara lite kort nu. Men lovar, jag tittar in senare. Måste bara säga att det är ett idrottsgymnasium, så det kan ju bli spännande ;D Gäller bara att jag hittar dit, verkar ju lugga ute på landet :S

Igår hände inget speciellt, var i skolan och hade betygssamtal som gick bra, sen var det Yoga, jätteskönt..Såg på Morgonsoffan när jag kom hem, sista avsnittet, men de måste ju göra fler säsonger..Sen slockande jag tidigt, så skönt, eftersom man skulle upp vid sex imorse..Simmade, det blir också den enda träningen för dagen, skönt med lite vila faktiskt..

Ska ut och köra lite ikväll är det tänkt, får se hur det går, kanske inte blir så mycket men jag ska äntligen få köra, bara vi kommer ihåg att köpa en ny skylt, den gammla ligger i bilen som står på verkstan, smart!

Min helg har redan börjat, ingen lektion mer denna vecka:), inte förens måndag behöver jag åka till skolan, sen efter det är det bara avslutningnen på torsdag kvar :D Yay

Måste bara tillägga att de sa imorse på radion att det ska bli upp till 25 grader idag, så idag åker shortsen på, no doubt about it! Sen hoppas jag man kommer hem i tid för att hinna sola lite, vill ju hinna få liite färg innan avslutningen :P
Så alla ni som inte sitter i skolbänkarna och häckar, ut i solen med er! Men glöm inte solkrämen! Vill ju inte se ut som en kräfta nu såhär inför sommaren
S'



 

finally

Nuuuu har körkortstillstånden äntligen kommit! Nuu, vilken tid det ska behöva ta! Men nu jävlar, nu ska man ut på vägarna ;) Har faktiskt längtat, det är ju såå kul att köra!

image263

Så, nu är det sant den här gången :P




Fick ett mess av sötnosen igår:

Hej Gumman!
Nu är det bara fyra dagar tills jag ska jobba på KISS konserten:P
Vad gör du?
Puss<3

Grrr, du kan inte låta bli att retas va?! Jag som såå gärna ville gå:(, men tog jue slut på nolltid så hade ju ingen chans!

infine S'

hissar och dissar II

Nu är det äntligen dags för ännu en av mina hissningar och dissningar, och som vanligt är det bara att säga till om ni har nåt eget förslag för vem vet, kanske ni också får med nått på listan ;)

Hissar
Bebisar,
Visst man bliir så glad när et sitter en liten bebis mittemot på tåget som sitter och skrattar! Skulle vara ett enkelt offer för bebis varianten av hundtricket, haha :P
Sötaste, blir bara såå glad xD


Nytvättade lakan,
Nu låter det som jag aldrig byter lakan men så är det inte. Det ä bara det att man sover som en prinsessa, det blir alltid extra fluffigt när man precis bytt.

Dissar
Snytare
Folk som snyter sig offentligt, jag vet att det är jobbigt att stå och snörvla, men usch fortfaramde så vidrigt, så det måste hamna på listan..



 

S'


meDay

   Härligt, Idag ska jag inte ens röra en skolbok, ska inte plugga det minsta lilla!Fan va skönt, äntligen behöver man inte gå och grubbla över skolgrejs och inlämningar..SKÖNT!Hade sista fasta lektionen igår, så nu behöver jag inte åka till skolan förens på torsdag nästa vecka, men duktig som man är ska man åka dit både imorron och på måndag för att ha betygssamtal..Tänkte kan ju vara bra att visa att man bryr sig och så..

   Så idag är jag helt frii!Ska passa på att ha en SteffiDag..Ska fixa lite smått, måla naglarna, läsa en skvaller tidning och bara myysa..Sen ska man ju passa på att ta igen på Guitar Hero, har ju inte spelat så mycket än, men nu jävlar ska man ROCKA ;)
   Och vad är ett bättre slut på dagen om inte DH!
 

 


   Var duktig och simmade imorse, gick segt eftersom man inte simmat på en vecka för jag kännt mig sjuk, men nu var jag back i simhallen och var såå duktig, och äntligen funkar bastun igen!Gu, så skönt det är att bara sitta där och andas ut. Det är livet det..
Sen lyxade man till det och åt faktiskt smörgås och te till frukost..Annars brukar jag ät havregrynsgröt, så nyttigt ju, dessutom minskar det risken för bröstcancer, men nej, idag fick det bli annat..

Vad ska ni göra idag?

S'

26 maj

Som ni ser där till vänster..
<---
..så är det bara 36 dagar kvar tills vi åker!Tänker inte tjata om att tiden går fort, för jag är säker på att ni redan är medvetna om det själva :P men guuu! 36 är ju inget! Men neej, ska inte längta för mycket för då hinner ju halva lovet gå och man har längtat bort det, så nej, nu är det NU som gäller..

  Det var jättemyysigt igår på båten, riktigt skönt var det att komma iväg och bara chilla, såå skönt..Gick och la mig vid tio, men det är tillåtet om man går upp vid fem! Det enda jobbiga var ju att man åt som en jävla häst!Man åt typ ständigt så man kände som en gris när man gick därifrån..

   Eurovision då..
Ja, Sverige kom inte så jättebra till, men till Charlottes försvar var det ju massa bra låtar..Danmark och Norge, mina favoriter, gick det ju ganska bra för..Kunde gått bättre men..Av de som stred om toppen hejade jag på Grekland och lite Turkiet, de var lugnt bättre än Ryssland som vann..Inte för att Ryssland var dåligt, men den var ju bättre senast han var med, nån som kommer ihåg: Never gonna let you go?, den i alla fall, var bättre än den som vann nu..

   Idag är det sista riktiga lektionen innan det blir slappar dagar och sen äntligen loov!, Såå efterlängtat..Men de här dagarna ska man ut och sola hela dagarna, om vädret tillåter, kanske komma ikapp lite på Guitar Hero, som man inte hunnit med allt för mycket..Sen ska man ju ta sig tid för att rensa garderoben, för klart att man inte orkade i lördags när det var tänkt att man skulle göra de :P

S'

heja heja

såå, nu skriver jag vilka jag hejar på så slipper ni fråga:p

   

Danmark först, sen Norge sen Charlotte, jag vet...hon får komma trea, bra låt, men det finns bättre..så sluta nu!
Bilderna är från svt.se

S'

solen är back

Det var jättemysigt på picknicken, riktigt varmt och så var man ju duktig som gick också, fast dt var inte så långt egentligen..Bara att det var längesen vi var där så det har kännts som jättelångt, men gick ju dit på en timme så..:P
 

       



Nu ska jag väl äntligen ta mig tid att rensa garderoben, just det lördags nöjet man vill ha, men det måste ju göras nån gång så varför inte..

Händer hos er då?

S'


gossip with the girls

   Igår träffade jag ju tjejerna, det var jättemyys. Satt och smaskade på glass och skvallrade. Åååh, jag dog när agnes berättade att hon sett Björn Gustafsson på planet från frankrike:O, hon hade suttit snett bakom honom, å till och med sett hans fillingar! Haha, jag skulle dött! Men det var jättetrevligt att träffas och skvallra, men Johanna kunde inte, hon ville väl slippa förhöret vi skulle ha med henne om hennes göteborgs vistelse.. :P, men aja,. hon kan ju inte gömma sig forever..
   Sen åkte vi hem till Lulu, där vi såg på film, Casanova nått..ganska bra..
Gick hem därifrån, och tur var de för hade käka två glassar under dagen satt en promenix satt fint..
 
   Nu ska vi snart iväg på picknick, myys..Sen ikväll är det ju den stora finalen :D, då jävlar smäller det..och jag håller kvar mitt löfte, den som röstar på danmark.. ;P

   Imorron är det ju morsdag och jag hoppas alla har några planer för sin mamma..Vi ska ut och åka båt, tolv timmars, så det kommer bli mys,..

Vad gör ni för er mamma imorron?

Ut i det finfina vädret nu och njuut!

S'

all I ever wanted

   Gårdagen var super, jättemyysigt på restaurangen och allt..Sen när man kom hem vare ju Eurovision, och mina favvosar gick vidare, men tyvärr inte Schweiz, jag vet, alla säger att den är jättelik Amy Diamonds låt, men vaddå, det är väl inge fel på den heller:P, dessutom sjöng han ju på Italienska, och jag är så¨å kär i det språket;P, så kund ju inget annat än att heja på dem..Men men..Danmark, Sverige och Lettland(Jaja, jag vet), gick ju vidare:)

   Redovisade våran hemsida nyss, gick bra..Lite små grejer som borde putsas på, men de mesta var ju bra:) Haha, men långt ifrån lika proffsigt som Sandra och Ebbas:P menmen..

   Idag är det hem och kolla på DH, inspelat sen tidsdags, sen ska jag möta tjejerna för en glass och kanske lite mys hemma hos nån, vem vet ;) 

Hur ser eran helg ut?


tutti che voglia mai
S'

"that's all we want"

Äntligen är man hemma..Redovisningen i historian gick bra, eller vet inte om man kan kalla det redovisning, vi skulle bara berätta om hur vi jobbat och sen lite kort om händelsen vi valt, jag skrev om pearl harbor..Så nu är det bara att finslipa på den så ska jag skicka in den..Ska bli skönt att bli av med det, har varit ett stort arbete så.. Sen är det en redovisning imorron som avslutar multimedian, så det blir bara textkursen kvar å det är bara lite små uppgifter kvar, så nu är sommarlovet inte långt borta:)

Tröttnade på att få ta bort ett meddelande på mobilen för att kunna ta emot nästa, så jag tog bort alla messen, och det är ju inte så att jag har en "Radera-alla" knapp, nää, fick gå in på varje mess och välja radera och bekräfta,, KUL!  tvåhundra mess, riktigt kuul..Så nu behöver jag den där "TedsTrainingCampForThums.com" :P

Idag har man käkat massa bafucin och strepsils för halsen, känns lite bättre..Ska snart gå och duscha, måste ju vara fräsch när vi ska gå ut..men först ska jag bara andas lite och kolla på "Vänner", sen ska jag skicka in historian..Så blir resten av min dag!

Vad ska ni ha för er idag?

S'

ingen bra start på dagen

Nu sitter man här i skolan och ska snart börja plugga..Morgonen började inte bra..Orkade inte upp och simma på grund av att halsen fortfarande strejkar, så skulle ta en lång och sköön sovmorgon, men det gick ju som det gick..Vaknade tjugo över sex och kunde inte somna om för det var ju sååå ljust!, men låg och drog mig till sju iaf..Men kunde inte äta så mkt frukost för de gjorde ont i halsen, så nu är man ju hungrig som få..Skitkul, lunchen öppnar ju inte ens förens om en halvtimme, så får sitta här och lyssna på min kurrande mage..
Malin är här:) , längesen man träffade dig gumsan! Saknat diig! Puuus på nosen tjejen;)

Igår var det ju Champions League final, och så klart vann inte lagen man hejade på, inte så jätteinsatt, men klart man hade favoriter ändå..Men men..

Ikväll är det ut och käka, mammi och daddy firar bröllopsdag så vi ska ut hela familjen och käka på något mysigt ställe, blir myys<3
Sen är det ju eurovision ikväll, måste ju se hur det går för mina favoriter..Vid det här laget behöver jag väl inte ens nämna vilka det är:P

Nää, nu ska man plugga, har ju redovisning efter lunch, så halv ett alla, håll tummarna för Steffi;)

S'


 


"I'm feeling grey"

   Ursäkta för dålig uppdatering, men har varit mycket i skolan och sen när man inte pluggat har man velat ta det lugnt eller tränat, men nu är jag här och borde ha mycket att berätta men faktiskt inte..
Stavgången går bra, bara att man är lite seg i armarna efteråt, men det går framåt, numera snubblar jag bara över dem ungefär en gång per promenad så det är ju bra;P
   Har ont i halsen så ikväll blir det ingen Yoga, så jag får liite mer tid att plugga, för imorron är det ju en stor inlämning, men efter det är det nog inte mycket alls kvar:)

Tänkte att jag ska lägga upp lite bättre bilder på håret..Ser kanske lite bättre så?

   

   


   Igår var det ju melodifestivalen Semi 1, mina favoriter gick vidare därifrån, Norge(jättebra jue) och Grekland(svängig) och imorron är det andra, då måste man ju heja på Sverige(visst är låten bra, men..), men sen är det ju Danmark(Döööör, så bra den är) som gäller! Alla som röstar på Danmark imorron får en stor fet Puss av mig! "Right here in the shade"..Måste ju bara gå vidare, den låten har ju allt! Sen hejar man lite på Lettland också, jag vet..urlöjlig låt, men jag kan inte hjälpa det! Blir ju bara så sprallig av den!

Vilken är eran favorit?

   Nu har jag fått reda på varför tillståndet för övningskörningen dröjer så..Klantiga mamma visste inte att man behövde ansöka om tillstånd för handledarna, utan hade bara skickat in godkännandet och sånt, så nu ska vi skicka in det så får vi se hur lång tid det dröjer innan jag är ute på vägarna..Har väntat så länge nu, så så fort de kommer ska jag köra som en galning! :P

S'




 


sjukt snart!

Känns som det är så himla mycket plugg nu..fast jag vet att det inte är det. Men ändå rätt stora grejer som ska vara klara i veckan, men tar igen det nästa vecka, om jag har tur så går jag bara måndagen i skolan, sen veckan efter är ju avslutningsveckan::D, Happy mee, gåår sjuukt fort!

När får ni sommarlov?

Tisdag, och snart ska man iväg till skolan! Jag som brukar, och behöver ha en hemma-dag idag jue, vill ju ligga hemma och plugga i lugn och ro..Men nää, man måste till skolan och göra nån löpsedel till skoltidningen..Vädret har i alla fall bättrat sig, fortfarande kallt men inte regnigt (eller snö:O), så får ju vara nöjd..

Tittar in senare men nu måste jag försöka plugga innan jag ger mig av..

S'

"men jag ramlade inte i alla fall"

Har precis kommit hem från att ha bowlat med klassen, gick skiiitdåligt tror jag fick 160 poäng på tre "ronder", ..Haha, sämsta, nää det ska vara på Wii istället:P men jaja, det bjuder jag på;) Var ganska roligt ändå..Men haha, jag ramlade inte i alla fall ;)
   Igår var vi hos farmor, och det var mysigt..Innan var vi och köpte Guitar Hero 3, eller ja brorsan men ändå,.. Så nu är det rocka loss som gäller;), så jävla kul jue!

Hör och häpna; Jag såg på Hockeyfinalen igår! Visserligen inte hela, men tillräckligt för att veta att Kanada inte vann, vilket jag hoppats på, men jag tittade i alla fall, så alla hockeyfans där ute, Blir ni inte stolta?

Jag känner att jag har en Hissa och Dissa på gång, så se upp sverige;)
S'



söndagsångest, pissväder och plugg

Ska sitta och plugga ett tag nu sen ska vi över till farmor vid ett för att senare käka middagen, som tack för hundpassningen;) Alltid, farmor, sötaste hunden jue^^
Funderar på om jag ska ta med datorn dit för att plugga, kan vara en idé..

Igår kom vi hem vid tolv och det blev sängen direkt..Lite tidigt kanske för en lördag men är man trött så är man..
Fick sova till tio idag, såå skönt.Jag vet, många av er tycker att tio är väl ingen sovmorgon men för mig är det det..brukar man gå upp vid sex på vardagarna och åtta på helgerna är tio riktigt skönt:D, dessutom blev det ingen simning eller något nu på morgonen så det var riktigt skönt..

Söndagsångest och pissigt väder är orden idag..regn, regn och åter regn är det här hos mig..Någon som har det finare och kan uppmuntra?

Såg av en ren händelse på Lindex i fredags, en silvrig bikini...Blev lite sugen faktiskt,,Tänk er..när man är brun och snygg, en silvrig bikini med typ babyrosa sarong till, vore inte det det bästa? Ska nog prova den för att se om det blir snyggt på, men är riktigt sugen kan jag ju säga!

S'

Jag vet, TANT

   Idag var det första dagen man gick med stavar..Jag vet såån tant varning, jag vet..men neej, man förbränner faktiskt 30% mer med stavar, såklart beror det lite på hur mycket man väger men ungefär, så jag ser ut som en tant en timme om dagen men smal och snygg resten så,.. är det inte värt det?
Det jämförs faktiskt med CrossTraining, som är det effektivaste sättet att förbränna en snikers på, så det är ju faktiskt jättebra! 

   Idag har vi varit på Chaplin utsällningen på kulturhuset..Faktiskt bra, för oss som gillar Chaplin, han är ju faktiskt grymt rolig..Sen åkte vi över en snabbis till morbror, eller nått som bara skulle bli en snabbis men vi är ju fortfarande kvar här..Så hehe, ja..
Har spelat massa Guitar Hero 3, såå kul, så kanske blir ett inköp imorgon?
Blev pizza till middag (dukktiiga jag tog en sallad:D)

S'

viiill ha solen

   Helgen har kommit och full rulle ska det bli..
Imorron är det morbror som ska firas, och på söndag ska man plugga det man hinner för att sen åka till farmor på middag..Ikväll blir det lugnt, TV..Sen ska man ju tränga in massa träning där mellan:S, hur ska man hinna med allt?:S

Vad är helgens planer för er?

   Precis kommit hem från att ha varit och fikat med Carro och Einar<3..Åt världens äckligaste weinerbröd! Jag som älskar dem annars blev riktigt besviken när det smakade banan:(,..Usch!!Fattar ni BANAN!För i helvete, vad äckligt!
Men som tur var hade man en havreboll som man kunde njuta av istället.. :P, jag vet..blir massa träna sen, men vaddå..

   Bebb, drog till Frankrike imorse.. :(,
Hälsa Cannes från Fiisen, du!
Hon skulle bort från regnet!, eller haha, det skulle ju regna där med, men kanske lite varmare iaf..
Såå trött på det här vädret! Annat var det förra helgen!Då var det allt sol och värme, till skillnad till det här svenska vädret..Såå suurigt..

Jag och syskonen i solen i helgen...Gu, kan det aldrig bli sool igen!

 


   Skolan idag gick bra men den var kort:D, kunde gå ifrån vid tjugo över elva, så det var jue skönt..Vi ägde jue på Mulitmedian idag, blev klara med vykortet och fan va proffsigt det blev;)..Haha!

S'

Pluggis?

Jag vet att det inte går att klicka, vet inte riktigt vad som blev fel, men fixar nya bilder så ni kan se lite bättre..men får bli imorron..

Idag hade man ingen lektion, så jag mötte Bebb, så åkte vi till Stadsbibilioteket för att plugga, (jag vet låter jättepluggis, men nää), gick faktiskt bra..fick en del gjort, så hade man möjligheten att vara mer källkritisk..vilket behövdes..Så duktiga vi är Bebb:D

Fick höra idag att morgondagens planer är inställt, ska inte träffa tjejerna..:(, jag som såg fram emot det..men Jaja..har fullt upp resten av helgen i allafall..
Lördag ska vi fira min morbror som fyller år, och söndag, ja då är det plugga så mycket jag hinner sen ska vi på middag hos farmor som tack för hundvakten, som om det skulle behövas med en sån söt hund, men sen så var det ju inte jag som fick gå ut med honom klockan fyra på natten heller :P

Har fixat lite roliga grejer till bloggen, fick hjälp av min lillebror som är superhajpad på detta tydligen:S Mogge..xD

Yogan gick bra igår, orkade inte gå egentligen, men vet ju att det är skönt när man är klar..och det var det jue såklart..Så var och simmade imorse:D, dukktii



S'



 


För att blondiner har roligare

Här är resultatet av Färgningen och klippningen..Inte de bästa bilderna, jag vet, men det får duga:P




         Före              Efter



andra blondiner




S'

Hiii

Igår kom det ut vilka som ska vara med och spela EM, och JAA, mina favoriter var med::D

image226
(Vet att jag har haft den förut, men vaddå, alla mina favoriter är ju samlade:P)

Målvakter:                           
  Rami Shaaban                  
  Andreas Isaksson       
  Johan Wiland               
                                        
  Backar:                              
  Olof Mellberg             
  Petter Hansson                  
  Mikael Nilsson          
  Andreas Granqvist        
  Fredrik Stoor             
  Daniel Majstorovic              
  Mikael Dorsin              

Mittfältare:
Tobias Linderoth
Niclas Alexandersson
Fredrik Ljungberg
Christian Wilhelmsson
Anders Svensson
Sebastian Larsson
Kim Källström
Daniel Andersson

Anfallare:
Zlatan Ibrahimovic
 Johan Elmander
 Henrik Larsson
 Marcus Allbäck
 Marcus Rosenberg

Och Henke Larsson ska vara med!Nu jävlar Europa händer det grejer;)



Ska lägga upp bilder på nya hårfärgen senare, för nu blir det plugga av, Har ju prov i eftermiddag, så Wish me Luck;)

S'


TV, TV ännu mera TV





Säsong 2, avsnitt 13
Amanda och Marc gör allt för att försöka få tag i Gene Simmons som ska vara Amandas biologiske far. Betty får uppgiften att författa en artikel för MODE, men det går inte lika bra som hon tänkt sig. Daniel faller oväntat för Wilhelminas yngre syster.






Säsong 4, avsnitt 10
Gabrielle begraver sin man och får reda på en förödande sanning om hans testamente. Lynette får veta vad som hänt hennes familj och någons aska strös över en baseboll-plan. Katherine får reda på att någon känner till hennes mörkaste hemlighet. Carlos får en riktig fysisk utmaning. Bree flyttar in hos Susan.

Haha, de är sköna de där hemmafruarna;)



// tv.nu

Och så har man sett säsongsavslutningen på One Tree Hill, kommer sakna det nu när det blir uppehåll:(

Nä, nu ska man färga håret:D, håll tummarna för mig xD

S'

Tonight, tonight..

    Jaaa, för fan, vi vann matchen igår!Fan va härligt, var orolig där ett tag..kunde varken gå eller lyssna på den..var och handlade och när jag kom in i bilen och radion kom igång dröjde det innan de sa att Hammarby vunnit med 2-1!! men faan vad glad man blev, kunde inte sluta le så fort de nämnde det:P Härligt grabbar:D
Hammarby    - Gefle       2-1


Klättrar lite i tabellen iallafall;)

1 Kalmar FF    11  8  1  2  23-8    25
2 Elfsborg     11  6  4  1  14-3    22
3 AIK          11  6  3  2  10-8    21
4 IFK Göteborg 11  5  4  2  17-10   19
5 Helsingborg  11  5  3  3  21-15   18
6 Hammarby     11  5  3  3  13-10   18
7 Malmö FF     11  4  5  2  16-13   17
8 Djurgården   11  4  5  2  12-14   17
9 Halmstad     11  4  3  4  14-13   15
10 Gais         11  3  6  2  10-9    15
11 Ljungskile   11  3  1  7   9-19   10
12 Trelleborg   11  2  3  6   9-14    9
13 Örebro       11  2  3  6   4-14    9
14 Gefle        11  2  2  7   8-13    8
15 Gif Sundsval 11  2  2  7  11-19    8
16 Norrköping   11  1  4  6   9-18    7



   Ikväll är det femman som vanligt som gäller, får se hur det gick efter stormen, hoppas att man kan knyta upp den där knuten man fick i magen senast..Hela Lynettes familj kan ju bara inte dö..Sandra, du vet ju hur det gick..dumma! Hon satt och tittade på det i skolan..jag och Bebb, ville inte kolla, eller vi ville,.,men faan, lite får man jue vänta och vara nyfiken:P, så vi satt där och granskade sandras uttryck, "VA?!" hon såg helt chockad ut och fick ju nästan tårar i ögonen, sen bah: "YES!" ..haha, ja du..vi hade ju inte lätt att ignorera hennes ansiktsuttryck inte:P, men ikväll får vi svar på alla våra frågor;)

   Idag kör man tisdags rutinen..Upp sex och simma, käka frukost, titta lite på VoiceTv, sen sova en timme..lite blogga, seen är det plugg som gäller...Ingen skola, men pluggandet..ja det är fortfarande med.. :(

   Ska färga håret när mamsen kommer hem..så ni får se imorgon hur det blev..gick ju till frissan för att kunna färga det så nu jälvar gäller det asså;)
   Sen ska vi se på One Tree Hill, lyckades missa det även denna söndag så får bli idag istället..:D, men då gäller det ju att jag pluggar nu så jag kan titta på det utan dåligt samvete:P



Vad ska ni göra idag då?
Njuut av solen, för den är här nu..men man vet aldrig hur länge den är här för att stanna..

S'


Helgens äventyr ;)

Var ju hos kusinen i helgen, Var jättemysigt:)
Strålande sol och allt;)

Fredag,
Sommrigt humör man var på..

   

   När vi kom dit käka vi typ världens godaste Pizza, Guuu! Sen var det inte så mycket mer än så..Såg på I Am Legend. Jäättebra film, förutom att den var lite "BUU", det hoppar liksom fram monster i rutan, inte så roligt.. :P eller roligt, men gu va rädd man blev :P Förövrigt var filmen bra, och en grym insats av Will Smith, har inte sett honom i en seriös film tidigare så det var riktigt bra gjort..

"My name is Robert Neville.
I am a survivor living in New York City.
I am broadcasting on all AM frequencies.
I will be at the South Street Seaport everyday at mid-day, when the sun is highest in the sky.
If you are out there... if anyone is out there... I can provide food, I can provide shelter, I can provide security. If there's anybody out there... anybody... please.
You are not alone."

      

Sötaste katten jue..Jag sätter mig i soffan och läser för att ta det lugnt, man var ju ur trött..Så hoppar Linus, katten, ner från andra soffan och hoppar upp i den man ligger i och lägger sig under benen på mig, så liggger han där och gosar, såå sööt^^, då kunde man ju inte vara sur på honom längre för att han klöst i knäet på en..Lätt köpt som man är:P
Kissen
 


   Lördagen var det steka i solen, såå varmt, kan inte tro det men det stod 39 grader i solen men så var det.. Solen hade väl legat på hela dagen..
   Filmen den kvällen blev The Eye, vill inte se den på fredagen men på lördagen hade jag gett upp och gick på dagen med på att se den..men det var ju på dagen jag gick med på det, men inte förens det var kväll som man såg den så, kan ju gissa vem som typ sket på sig:P Men den var riktigt bra, slutade lyckligt och allt fick en orsak så det var ju ingen film som det läskiga höll i sig i.. och det var ju bra.. :)
   Men för säkerhets skull såg vi på Meet the Spartans efter..Den var ganska rolig, kan inte säga att den skitbra eller så men den var rolig,..

 
       

 


söndagen var det fotboll, Jenniefer spelade match och de vann ju såklart ;) Låg på en filt i gräset och göassade i solenxD, såå myys<3
Sen var det inte så mycket mer den dagen, skitvarmt så man orkade inte sitta i solen alltför länge..

Ni får vänta lite till på bilderna på klippningen.. :P


Vi är hundvakt nu i några dagar, farmor skulle in till sjukan så sitter barnvakt till hennes lilla bebis..
En tjock Jack Russel på 15 år, inte så liten:P
Men guu, så söt^^


Gick jättebra i skolan, hade värsta flytet så skulle ju vara synd att bryta det för att kunna blogga..Har så himla mycket nu i skolan så bloggandet får komma i andra hand..Men ska göra mitt bästa att hinna med båda:) 

S'

I'm back

Hinner inte skriva så mycket nu, har massor av plugg, men ville bara titta in och säga att jag är Back;)
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag..Tittar in senare idag när jag får mer tid och berättar allt om helgen äventyr;)

S'

två månader

   Precis kommit hem från frissan, nja inte hunnit vänja mig än så är inte helt säker på om jag är nöjd, men så brukar det ju vara och man vänjer sig när man duschat och fixat..Men blev väldigt kort och det är konstig för har alltid haft relativt långt hår.. Men kan ju säga att det var ingen rolig frisör, han var dryg och så stog han å poserade i spegeln när han klippte, så jag kommer ju inte gå dit igen..

Går inte att lägga upp bilder just nu så får fixa det senare..så håll utkik;)

   Nionde idag och två månader till artonårsdagen:D, shiit det närmar sig med stormsteg:O Så grattis steffi på 17 års och tio månadersdagen ;)

Malin, klart man ska följa med dig på match, hehe;) AllitdxD

S'


södertälje i helgen

Haha, skönaste kommentaren :P
Pratade med kusinen i telefonen på MSN igår och var inte den bästa kvalitén..
Men shiit, va det hackar!
Ne, jag hickade bara

:P, Haha, höll på dö av garv..

Idag är det fredag och HEELG!, har precis avslutat arbetet och väntar på att Sandra och Ebba ska käka upp den äckliga lunchen. Sen ska man hem och full rulle, packa, handla, sen ska man försöka hinna med frissan också..får se hur det blir med den saken..
Vad ska ni göra i helgen?
Eftersom jag inte kommer att vara hemma får vi se hur det blir med bloggandet, ska försöka titta in, men kan inte lova något, men när jag är tillbaka vill jag ha massa kommentarer ;)

Följde fredags traditionen och lyssnade på A L L   N I G H T  L O N G  när vi pluggade multimedia:P
Nån som hört den och kan hålla med om att den är bäst i Eurovision i år?

Haha, jäättestolt, är med på listan MEST AKTIVA, sist men vaddå:P

S'

Dagen till ära

Hur kunde jag låta bli:P
Gröna strumpor och vita skor, men sysn inte ;)
Shortsen åkte på, sommar jue:D

image204
Tröjan-Hammarbybutiken på Hornsgatan, Stockholm
(Världens bästa butik)

S'

Steffi Hissar och Dissar..


Jag Dissar
*Stirrande gubbar-
Gubbar på bussar och tåg som ska sitta och stirra på unga tjejer, blir så äcklad.

*Glass som snuskigt-
Glassätare som får det att se såå snuskigt ut att äta glass, jag vet en som inte kommer vara sugen på glass på ett tag.

Jag Hissar
*Dörrupphållare-
Killar som håller upp dörren. Jag vet, kan låta gammalmodigt, men det är ju bara för gulligt!

Nån som kan hålla med, eller har något annat att Hissa eller Dissa?


Nää, nu ska jag ut i solen och slappa å jag föreslår att ni gör detsamma;D

S'



giovedì

   Såg på Voice Tv, imorse..Han Richard Olsson var där och pratade om att han ska vara programledare för OS,
då säger hon Josefine:
OS, är det en sport eller?:S
Men guu, fattar inte hur självupptagen man kan vara för att missa vad OS är, möjligtvis inte veta vilka sporter och så, men vad det är!?!Får ju bara hoppas att hon sa så för sin images skull.. :O

   Simmade imorse:D, men bastun var ur funktion så fick inte basta:(

Haha, var bara tvungen att ta på mig HAMMARBY tröjan idag:P, vi vann ju för fan!
Lägger in en bild på det senare;P

Vad ska ni göra idag?
Själv har man bara det vanliga för sig..

     

* Skola

* Plugga

* Träna

* Sova



Torsdag
    Pasta "le chef" med skogssvamp
    Örtbakad laxfilé med en kall pepparrotsdipp
    Ratatouille med bönor och ris

Horoskop från Facebook
 Steffi, kräftan

Circumstances may seem to work against your best interests, so take care of what's yours, and take care of yourself! Commit yourself to a new project today and don't look back. You would add much to your credibility if you converted some old rivals into allies. Others will come to you for help and explanations; avoid giving them a quick fix.
image195

Imorron är det fredag, äntligen..Då ska man till kusinen och stanna där över helgen:D Sola, å vem vet..Kanske bada?..

S'



"En välförtjänt seger"

FOTBOLL Allsvenskan                 
7/5   Helsingborg - Örebro      1-0   
      IFK Götebor - Kalmar FF   3-2   
      Trelleborg  - Elfsborg    0-2   
      Djurgården  - Hammarby    0-2   

Djurgårdens IF FF (0)
Hammarby (0)

Lag
0Skott på mål3
3Skott utanför mål2
46Bollinnehav (%)54
4Hörnor4
1Offside0

Mål
0-1  Paulinho Guará (58)
0-2  Charlie Davies (89)

1 Kalmar FF    10  7  1  2  18-7    22
2 IFK Göteborg 10  5  4  1  17-7    19
3 Elfsborg     10  5  4  1  11-3    19
4 Djurgården   10  4  5  1  11-9    17
5 Malmö FF      9  4  4  1  15-10   16
6 Helsingborg  10  4  3  3  18-14   15
7 Hammarby     10  4  3  3  11-9    15
8 AIK           9  4  3  2   6-7    15
9 Halmstad      9  3  3  3  10-9    12
10 Gais          9  2  5  2   6-8    11
11 Ljungskile    9  3  1  5   7-14   10
12 Trelleborg   10  2  3  5   8-11    9
13 Örebro       10  2  3  5   4-11    9
14 Gefle         9  1  2  6   5-11    5
15 Gif Sundsval  9  1  2  6   9-16    5
16 Norrköping    9  0  4  5   6-16    4

Kan det bli bättre?
S'

med 5 minuter kvar att spela..

   Jaaaa!!vi leder med 1-0 möt Djurgården, vad säger du om det Bebb?Ha;), trodde inte mina öron när de sa det på radion, så nu sitter man och lyssnar live på Internetradio..Ord som Slumpchanser om DIF och kontrollerat spel om HAMMARBY låter fiint ur högtalarna::D
Å hammarbyy, å vi älskar hammarby,

         

Härligt, härligt;)

   Gick bra på Yogan idag, var skönt trots att jag inte hade den minsta lusten att gå dit men det gick bra och var riktigt skönt faktiskt..


JAAAA!!!ÅÅÅ, DÅ ÄR DET 2-0 TILL HAMMARBY OCH MATCHEN ÄR AVGJORD!!!!!!!!!!JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
CHARLIE DAVIES:D
S'

dagen, kvällen, matchen

   Ganska lugnt i skolan idag, gick genom några frågor inför provet i Mediekunskap nästa vecka, har koll på läget..Men var en ovanligt lång dag i skolan, var där vid typ halv tio fast jag inte började förens halv ett, så kom hem vid kvart över tre, och ja, det är länge för mig..Bortskämd vet..

   Ska snart iväg till Yogan, eller snart och snart..börjar åtta, men ska gå dit så får gå typ tjugo i halv..
Jättetrött och ont i huvudet, så är inte sådär jättetaggad..

   Nervös inför matchen ikväll, hoppas verkligen ni håller tummarna för Bajen!Tror Shabaan ska stå så vi behöver ju det..Fattar inte varför han får spela, Kristoffer Björklund är grymt mycket bättre..
Hörde att vi kanske ska få tillbaka Runström, är på tiden att man får någon bra iaf..

Från google.se
image192

Fiiint:D, hoppas bara det går bra ikväll!

S'


Se upp för grodorna

   Guu, såg ni DH igår???:O, nae det var  asläskigt :S, fick ju värsta klumpen i magen efter..Inte kul, hade ju en aning om vad som skulle hända, men trodde aldrig att det skulle vara så här. Chockad! Hatar när de gör så spännande Cliffhangers:(, eller kanske inte men nu längtar man ju bara mer till nästa tisdag..Blev orolig att det skulle vara säsongsuppehåll eftersom det var så spännande, så var tvungen att kolla upp det på Tv.nu och såhär stog det..

Säsong 4, avsnitt 10
Gabrielle begraver sin man och får reda på en förödande sanning om hans testamente. Lynette får veta vad som hänt hennes familj och någons aska strös över en baseboll-plan. Katherine får reda på att någon känner till hennes mörkaste hemlighet. Carlos får en riktig fysisk utmaning. Bree flyttar in hos Susan.

   Igår var jag å mamma ute och promenerade som vanligt, fast vi gick mycke fortare än vi brukar så var helt slut när man kom hem!Men de sa på tv tidigare att det är jättebra att promenera, man förbränner faktiskt lika mycket som om man skulle springa samma sträcka, skillnaden är bara tiden, och konditionen..
http://www.nyfikenvital.org/?q=node/41
Så känner mig jätteduktig som går minst en gång om dagen, sen simmar man jue och gör annat utöver det :) Känner mig som en riktig Hurtbulle..
Nån som känner igen sig?  
    Vi går på ett spår i skogen och nu när det har blivit varmare har det börjat komma grodor..Inte små heller, så man får ha uppsikt när man går, vill ju inte kliva på dem dirket:P, usch..
Mötte Johanna när vi gick, dukktii du är som är ute och orienterar:D

FOTBOLL
   Idag är det Derby, Djurgården-Hammarby. FORZA BAJEN!!!Måste ju vinna, annars vet jag en som kommer vara kaxig imorron i skolan:(, nää, fy fan nu får ni ta er ur den där måltorkan ni hamnat i! 
Så ikväll vet ni vilka ni ska heja på ;)
   Matchen visas tyvärr inte på TV, och titta Live är inte att tänka på, så får ha radion på, om det inte krockar med Yogan..Vilket jag tror att det gör, så får höra på slutet, och titta på sporten när man kommer hem..

image191

   Onsdag och snart helg, då ska man eventuellt åka iväg till Kusinen och vara där över helgen..Myys, speciellt nu när de har sagt att de kommer att bli sommarvärme i helgen::D, GLAAD!

   Tack alla för er respons inte bara, men framför allt på min fråga angående bikinin igår,.Har inte bestämt mig än, tror jag gör som ni säger och kollar runt lite först..Men jag låter er veta vad jag bestämmer mig för..

Nu ringer Bebb, hon mår inte bra å kanske inte kommer idag:( gumman, låter jättetrött jue, krya på dig!
   Pratde med Carro igår..
Haha, bestämde oss för att gå på våra småsyskons skolavslutning den 10:onde:P, Haha de kommer skämmas ihjäl;), Kommer bli grymt roligt;P
   Haléns katalogen kom igår, så där satt man och drömde och kryssade för det mesta. Gu, måste ju skaffa ett sommarjobb! Ska ringa ett jag fått tips om idag,..Får se om det blir av..Jo men det ska det, så håll tummarna för mig.

   Jag är säker på att alla är medvetna om att sommaren närmar sig med stormsteg, så ikväll blir det YOGA, eller jag ska försöka:P inte gått på två veckor så kan bli lite segt men ska göra mitt bästa:P men måste jue göra något:P Måste tänka på Beachen;P

S'

Sommardilemma

   Sitter just nu ute och försöker plugga, Sitter på uteplatsen, inte lika varmt som när man gick från simhallen så får ha en filt men det är skönt..Hörde att det skulle bli toppen väder i helgen, så då är det SOLA SOLA SOLA som gäller, så kanske man kan få lite färg också;P, vore inte helt fel..

Ett litet dilemma så här inför sommaren,..




   Jag har fortfarande ingen bikini för sommaren, sen såg jag den här på Laredoute.se, å visst är den uursnygg?!!
Dog när jag såg den..Såå söt,
Men grejen är att den är inte den billigaste, när det finns nästan lika fina på typ H&M och sånt, dessutom hatar jag att köpa just bikini utan att prova den först..Hade sån otur med bikinisar förra sommarn, tror jag köpte tre-fyra olika och ingen av de satt direkt bra, de var fina och så när man låg på stranden och solade men när man sen skulle bada var de inte lika fina igen..

                                                   Så vad tycker ni att jag ska göra?

Tror att jag kikar på H&M först, har alltid fina grejer där..
Men håll med om att den är übergullig!


   Tisdag idag och ni vet alla vad det betyder, man sitter bänkad framför  Kanal5

Vad händer hos er då?


S'

barnsagor och vuxenböcker

   Lektionen var inte såå hemsk idag trots allt..utom att vi ska skriva en barnsaga tills på fredag..fast de klart kan ju bli lite flippat, men inte lika lätt som man tror, för det krävs en hel del tanke och målgruppsanpassning bakom det..barn är rätt så kräsna trots allt..men ska träffa gruppen tidigare på onsdag för att skriva den, kommer nog gå bra:)

   Var ju med Carro på hockey i lördags..Haha, hon skulle ju visa vem Anton var, så när vi kom fram med bussen gick han å två kompisar precis in i hallen.

Där är han ju!

Va vem?!

Han där med kepsen!

Den blåa?Eller, vem, alla tre har ju keps!Vem av dem?

Ööh han med kepsen!


  Haha, nån hade visst nått annat i tankarna.. eller ska man säga någon annan:P för att se att alla tre hade keps på sig,
   Synd att du inte hann prata med honom Gums.. :(

   Skönt, när man kom hem såg man på one tree hill, valde att se fotbollen istället-som förresten slutade 0-0:/, Hammarby som inte varit i toppform på några matcher, men på onsdag blir det ändring på det får man hoppas:P, i alla fall..såg på one tree hill, sen slutet på sjunde himlen, men inte så mycket på gilmore girls för där somnade jag:D, såå skönt!!sov fan till fem nått:P, vaknade när middan var klar. Guu, jag är ju kung på att sova...kommer inte kunna somna ikväll då kanske..eller förresten det brukar ju aldrig bli ett problem:P
Annars har man ju en bra bok att läsa..Precis kommit in i da Vinci Koden..


   Jag vet, låter som otroligt vuxen bok, började läsa smått för ett tag sen men nu har den börjat på riktigt, och den är ju riktigt bra..Har sett filmen, förstog faktiskt men det kanske var mest för att mamma satt och förklara typ allt:P

   Sitter och pratar med Fanny om när vi ska ses igen:) samtidigt som man kollar på 2½ men..får gå å sussa snart för ska upp me tuppen imorron och simma.. :(, orka!Men det lönar sig I Guess..

   Såg just ett test på en blogg, Testa hur gammal du blir:P
Klicka Här
   Mitt resultat blev mycket bra, får fråga för en exakt siffra, men kom ihåg, det är mest en rolig grej så ta det inte på för stort allvar!


btw. väntar fortfarande på handledarpapprena:(, så blir inge köra än..vääntar!
S'

Helgen- chill och hockey

   Helgen har varit lugn och nu är det Söndag igen:(, söndags ångesten kom redan igår, kan ju bli så ibland när man vart ledig ett längre tag..Nästa vecka blir fyrdagig i skolan..Längesen man hade det:P, blivit lite bortskämd med korta veckor och längre helger:P, men snart är det sommarlov::D


   I fredags var det bara lugnt hemma, kollade på tv och somnade vid tolv nått.. Mysigt och lugnt..

Igår följde man med Carro på hockey, å jag säger bara det, tacklingarna är det enda som gör det värt att titta..Händer inte mycke annars å det enda man vet någorlunda vad det är är ju Ice:ing, haha så fick ju tjata om det lite:P..Haha, finnarna i hallen va roliga, satt å pratade, lät ju som mumintroll, haha, kan inte ta det på allvar :P
Men det var roligt, käka glass när vi kom fram för att vänta på bussen sista vägen..Gott, stog å valde mellan Sandwich och 88:an, haha blev en 88:a ;P smaskigt :D

   Carro-
Skönt att träffa dig själv igen, längesen vi träffats överhuvudtaget, men ännu längresen vi träffades bara vi, och jag har saknat det. Får inte ta så lång tid innan vi träffas igen!
Du är bäst tjejen!
image185



   Idag har man simmat, första gången sen torsdagen förra veckan så kan ju förstå att det kändes segt, men var duktig kämpade på :D
Pluggat en del nu också, skönt att få de gjort..Har varit på G nu några dagar men aldrig pallat..
Orkar inte till skolan imorron, kommer säkert vara massor att göra på textlektionen, å det pallar jag verkligen inte..Fast skönt, då får man ju träffa sina bebisar igen :D
   Saknat er Sötnosar<3

Vad har ni haft för er i helgen?



 

S'


ännu mer vänta..

   Det visade sig att jag måste vänta på handledartillstånden också innan jag får köra..:(, väntan, all denna väntan..Började läsa körkortsboken..Haha, hann inte så långt :P, men går nog bra..

   Min valborg var helt okej..Flrutom att det regnade..Gick ner för att kolla på brasan, mötte Carro och tjejerna där..Var där ett tag men pallade inte hänga på dem efter..
   Saker och ting är inte längre vad det brukade..
Gick hem och åt paj och kollade på Bilar istället :P, jag vet lite udda, men en söötfilm ju..

   Kollade på Handbollen igår..HAMMARBY vann SM-guld;;), 
Fan, ville vara där å kolla live, men Göteborg..nja skulle kosta en del:P

image183


Kollar på bilderna på Italien, dit vi ska i sommar och längtar..Lido di Jesolo, heter det och ligger precis utanför Venedig, 
image184
Jag tog bilden;), från förra semester:D



S'



 

RSS 2.0